Senin, 20 Januari 2014

confession


yes, i want your heart to come to me
i wish to be held in your sad eyes
it can't be done
you can't accept my heart that easily
but i want you to open your door and take me in


* i can give up many days for you
can you see that the only precious person is you?
my many love will become stars and protect you by your side
i want to fall asleep softly by your side
i don't have much, but I will give you all
so please take my love and my small dream

thank you. i will live for you for accepting my heart
even when your appearance loose its light, i will still love you
i will love you. i will love you


**popular by : Kang Ta 

oke, mengetahui ada lagu ini di bukunya mbak Ilana Tan, Summer in Seoul, satu dari tetralogi ((bener ga nulisnya?)) Seasonnya beliau. lagu ini dimainkan oleh JTW ke Sandy dengan iringan piano. trus jadilah saya yang super penasaran kepingin tahu seperti apa lagunya, trus ternyata bagus. yaa, gimana. pusing. manis banget, sumpah. agakagak acapella gitu, trus lembut, dan liriknya so romantic banget. pantes aja Sandy meleleh waktu JTW mainin lagu ini pake piano.

tbh, buku mbak Ilana yang satu ini saya suka, ga sad ending. yaa Sunshine Becomes You juga suka, suka banget malah, sekalipun angst.